Baba

5 mondat, amit semmiképp se mondj Valentin-napon

Hiába veszel bármit, ha a szavaid nem simogatnak. Ügyelj rá, hogy legalább ezen a napon gondold meg kétszer, mit ejtesz ki a szádon.
2016. Február 11.

A szerelem napja

5 mondat, amit a férfiaknak érdemes mellőzniük a szerelem napján

1. Szóltam a haveroknak is. Nem baj? Legalább jobb lesz a hangulat.

De baj! Sőt, tragédia! A párod egész biztosan arra vágyik, hogy legalább ezen napon ne kelljen a barátaiddal osztoznia rajtad. Ugyanez érvényes a szülőkre is. Ma ne legyen anyósos ebéd, sem vacsora. Ezt a baklövést még egy gyémántfülbevaló sem tudná ellensúlyozni.

2. Tudom, hogy fogyózol, de már csak ezt kaptam a sarki kisboltban.

Ha a nő fogyózik, akkor édességnek egyáltalán nem örül. Akkor már jobb, ha a borotvahaboddal fújsz egy szívecskét a tükörre reggel. Az legalább kreatív. És fogyókúrás.

3. Vettem mozijegyet Valentin-napra. Akciófilm. Tudom, hogy nem szereted. De a szándék a lényeg, s az, hogy moziba megyünk. Nem?

Te mit szólnál egy rózsaszín, kacsás 46-os zoknihoz? Na ugye. Vagy olyan filmre vegyél jegyet, amit a párod is szeret, vagy legalább próbálj vele konszenzusra jutni. Lényeg: ne “önzőzd el”!

4. Nem hoztam pénztárcát. Te hoztál, ugye?

Különösen vacsinál bicskanyitogató, ha a férfi mellesleg benyögi, hogy nincs nála pénz. Hát ez kellemetlen. És bosszantó is. Szörnyen.

5. Valentin-nap van?

Nem, csak viccelek. Igen, Valentin-nap van. És nagyon jól esett volna, ha nem felejted el, esetleg még készülsz is valami kedves gesztussal.

5 mondat, amit a nőknek érdemes mellőzniük a szerelem napján

1. Főztem vacsit. Vega és fogyókúrás.

Nem vagyok én nyúl – nagyjából ez az átlag reakció egy férfitól a húsmentes étekre. Ne rontsd el a napját azzal, hogy ezen a napon kezded el a világmegváltó konyhareformodat. Ezen a napon már nem múlik.

2. Szóljon ez a nap a romantikáról. Ma ne szeretkezzünk.

 Gesztenyepüré gesztenye nélkül, sörnek csak a habja, nyakmasszázsból csak 3 másodperc, a kedvenc számodból csak 5 másodperc. Maga a beteljesületlenség. Férjen bele egy kis összegabalyodás is, ha nem akarsz hidegháborút.

3. Elegem van anyádból.

Anyuka örökzöld téma. Lehet, hogy anyósodnak tényleg van egy csomó hibája, de ne ezen a remek napon próbáld megoldani a megoldhatatlant. Párod a háta közepére sem kívánja a feszültséget.

4. Találd ki, mire gondoltam!

És lebegj a föld felett 10 centivel! A férfiak egyáltalán nem gondolatolvasók. Ha szeretnél valamit, akkor kerek perec mondd meg neki- így sokkal egyszerűbb, és célravezetőbb.

5. Még pár perc!

A férfiak legalább annyira utálnak várni, mint te, ha valaki lila ruhát vesz fel piroshoz. A normál készülődési szintidődből végy el 10 percet, majd oszd el 2-vel, és jó lesz.

Kapcsolódó cikkeink Valentin-nap témában: