Egyéb

Szinte nincs is pocakja a terhes fitnesz gurunak

Daegan Coyle szeptemberre várja első gyermekét, és habár kislánya az átlagosnál nagyobb, pocakján ez szinte alig látszik.
2016. Július 09.

Az ausztrál fitnesz guru és közösségi média szereplő, Daegan Coyle terhessége alatt sem hagyott fel a testedzéssel, és arról is folyamatosan posztolta képeit. A harmincadik héten már aggódni kezdett, hogy valami nincs rendben, ellentétben ugyanis sok leendő anyukával, rajta nem igazán látszódik a pocakgömbölyödés.

Orvosai azonban nyugalomra intették és azzal vígasztalták, hogy nincs két egyforma terhesség. Az ügyvédként és testépítőként is dolgozó nőt az Instagramon több mint huszonhatezren követik, ő pedig várandóssága alatt szinte minden nap posztolt állapotáról. De nem csak követői, barátai között is megoszlanak a vélemények.

Van aki szerint túl izmos, akad aki szerint túl pici, és előfordul olyan is Daegan barátai között, akinek véleménye szerint túl nagy a nő pocakja. Persze nem ő az egyetlen fitnesz sztár hazájában, akit kritika ért terhessége alatt, Revie Jane Schulz és Chontel Duncan is kapott hideget-meleget az internet népétől.

Szinte nincs is pocakja a terhes fitnesz gurunak

Az ausztrál Daily Mail-nek adott interjújában azonban Daegan többször is kijelentette, mivel minden ember más és minden várandósság is különböző, így nem lehet kijelenteni, hogy minden leendő anyukának törvényszerűen nagy pocakjának kell lennie. Még ha születendő lánya, orvosai szerint, nagyobb is az átlagnál.